Bent u van een bedrijf? Dan raden we u aan om naar www.jbbusinesswear.nl te gaan. Deze website is van ons , maar speciaal voor bedrijven.

Werkwijze

Wij leveren al vanaf 1 stuk.

U kunt producten bij ons bestellen om te laten borduren. Zit een product bij ons niet in ons standaard assortiment raden wij u aan om contact met ons op te nemen via info@Jets-Borduren.nl . Dan gaan wij voor u opzoek naar het product wat u zoekt.

Zelf ingebrachte artikelen

Het is ook mogelijk om zelf ingebrachte artikelen te laten borduren.
Borduren op eigen ingebrachte artikelen is altijd op risico van diegene die het aanlevert. Als er iets misgaat me de borduring en/of als de eigen ingebrachte artikelen beschadigd raken is Jets-Borduren hiervoor niet aansprakelijk.

 

Hoe gaan wij te werk:

-U levert ons uw logo en/of tekst via info@Jets-Borduren.nl . Wij borduren alleen logo’s van u zelf, in verband met rechten.

-Daarna krijgt u van ons een prijsopgave. Als u de prijsopgave goedkeurt plaatst u een bestelling en daarmee gaat u dan ook akkoord met onze algemene voorwaarden.

-Daarna gaan wij u logo en/of tekst voor u digitaliseren

 

 

Jets-Borduren digitaliseerd ook logo’s.

Om uw logo of andere afbeeldingen te kunnen borduren hebben wij voor onze computergestuurde borduurmachine een speciaal borduurbestand nodig. Digitaliseren betekent dat wij een logo of plaatje wat u ons opstuurt (naar ons email adres: info@jets-borduren.nl) omzetten naar een speciaal borduurbestand.

De kosten om een logo of plaatje te digitaliseren zijn eenmalig. Dit bestand kan zo vaak als u dat wilt gebruikt worden. De kosten van het digitaliseren varieren tussen de €15,00 en €75,00.
Dit ligt aan hoe complex het logo of plaatje is en hoe duidelijk het bestand is. Wilt u een prijsindicatie dan raden wij u aan om ons uw logo of afbeelding op te sturen en wij maken een vrijblijvende offerte voor u.

 

 

Betalingen en levering

Betaling

U kunt het totale bedrag overmaken naar de bankrekeningnummer NL28 RABO 01439.00.021 t.n.v. Jets-Borduren o.v.v. uw naam en factuurnummer
Let op: Vergeet niet uw factuurnummer te vermelden bij de betaling.

Tenzij anders afgesproken, zullen wij zo spoedig mogelijk na betaling de producten naar u verzenden.

Levering

Na zorgvuldig verpakken van alle artikelen dragen wij het over aan post.nl . Zij zorgen daarna dat uw bestelling bij u wordt afgeleverd.
Jets-Borduren is echter niet verantwoordelijk voor verlies en/of beschadiging van artikelen tijdens de verzending door post.nl.

Als wij uw pakket verzenden via post.nl zullen wij uw verzendkosten zo laag mogelijk houden.
Voor pakketjes die niet door de brievenbus passen rekenen wij € 6,95 (tot 20 kg, prijswijzingen zijn voorbehouden) verzendkosten voor verzending binnen Nederland.
Naar het buitenland (Europa) rekenen wij €9,00(tot 20 kg, prijswijzingen zijn voorbehouden) aan verzendkosten.

Als u heeft betaald en het pakketje wordt verstuurd krijgt u van ons per email een bericht dat het pakketje naar u onderweg is.

U kunt ook uw pakketje ophalen in Brandwijk. Dit is echter alleen op afspraak.
Bij het ophalen kan er ook contant afgerekend worden voor kleine bedragen onder de € 50,00.

 

Algemene voorwaarden

Door het plaatsten van een bestelling bij Jets-Borduren gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.

Jets-Borduren behoudt het recht om een opdracht te weigeren.

Een offerte is maximaal 2 weken geldig. Na deze 2 weken is jets-Borduren niet meer verplicht om de bestelde artikelen en/of borduurwerk te leveren voor de prijs op de offerte.

Producten zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt.

Borduren op zelf ingebrachte artikelen is altijd op risico van degene die de artikelen aanlevert. Als er iets mis gaat met de borduring en/of als eigen ingebrachte artikelen beschadigd raken is Jets-Borduren hiervoor niet aansprakelijk!

Jets-Borduren is niet aansprakelijk voor fouten die door diegene die bij ons een order plaatst heeft aangeleverd. Het beste is om uw logo en/of tekst via info@Jets-Borduren.nl aan te bieden.

Als er een situatie van overmacht zich voordoet mag Jets-Borduren een reeds geplaatste order, zonder opgave van een reden, annuleren.

Jets-Borduren is niet verantwoordelijk voor verlies en/of beschadiging van goederen tijdens verzending via post.nl

Indien een artikel niet voldoet aan wat u had besteld heeft, breng ons binnen 7 dagen via info@Jets-Borduren.nl op de hoogte. U zult zo snel mogelijk antwoord van ons krijgen.

Indien Jets-Borduren aansprakelijk zou zijn voor directe schade, dan is die schade beperkt tot de hoogte van het bedrag van de geleverde opdracht, en slechts voor zover dit bedrag door ons is ontvangen. Voor indirecte schade is Jets-Borduren niet aansprakelijk.

Contactformulier
Bezig met versturen